top of page

STORITVE

345060-PAIEF2-686_Manjsa_SpletnaStran.jp

INDIVIDUALNI TEČAJI

NA DALJAVO

ALI V ŽIVO

Se želite naučiti sporazumevati v nemščini tako v vsakdanjih kot tudi v poslovnih situacijah in si posledično olajšati vstop na nemško govoreči trg? A morda še niste čisto prepričani, da boste zbrali dovolj poguma in časa za vlaganje v lastno znanje? Pokličite me. Lahko zgolj prijetno poklepetamo, lahko pa celo skupaj najdemo tečaj nemščine po vaši meri.

 

Če pa ste že trdno odločeni, da znanje nemščine potrebujete, saj si želite odpreti nove poti tako zasebno kot poslovno, me nemudoma pokličite. Ne bo vam žal: tečaji z menoj so učinkoviti in sproščeni s polno mero humorja, vaše znanje nemščine pa bo iz tedna v teden boljše. ;)

4365309_Manjsa_SpletnaStran.jpg

SKUPINSKI

TEČAJI

NA DALJAVO

ALI V ŽIVO

Potrebujejo vaši sodelavci nemščino v poslovne in zasebne namene, a se še ne počutijo dovolj suverni za komuniciranje z vašimi nemško govorečimi poslovnimi partnerji in strankami? Želite z vašimi izdelki in/ali storitvami prodreti na nemško govoreče trge in si želite tudi z dobrim znanjem nemščine pridobiti prednost pred konkurenco?

 

Pokličite in dogovorili se bomo za skupinski tečaj po vaši meri. Na tečaju bodo vaši sodelavci utrdili svoje znanje, pridobili zaupanje vase ter spoznali pravila in posebnosti nemško govorečih kultur, kar jim bo pri komunikaciji s strankami ali poslovnimi parnerji nadvse koristilo.

2877611_Manjsa_SpletnaStran.jpg

PREVAJANJE

IZ SLOVENŠČINE

V NEMŠČINO IN

OBRATNO

Ste podjetje, ki potrebuje krajši prevod predvsem s področja strojništva, elektrotehnike, gradbeništva, poslovne komunikacije/administracije ter družbenih ved.

Pokličite in pripravim vam ponudbo za prevod vašega besedila.

bottom of page